giovedì 20 novembre 2014

Sа vorbim despre manej. :)


M-am gandit mult inainte sa-l cumpar! mai ales cu sfaturile multor mamici din jur, trebuie, nu trebuie, multe i-mi ziceau ca copilul se simte ca in cusca ....
Nu si in cazul nostru!
Noi mamicile avem oricum nevoie sa ne eliberam putin miinile, si sa spunem asa cum este avem nevoie de putin spatiu, fara sa ne ingrijoram, ca poate cadea jos! din momentul cum incep sa se rostogoleasca e nevoie de ochi si ochi asupra copiilor. Daca aveti un manej, nu-l tineti in debara pentru mai tirziu!
Aveti nevoie de el imediat!
DE CE? In primul rind il plasati in camera unde copilul e intotdeauna in preajma. La noi sta in salon. Asa cind fac mincare, sau cos, sau chiar privesc televizorul, Andreea e cu mine, linga mine.
Ei bine, in cazul nostru mai facem des amiaza in manej! Da da!
Sigur nu petreceti tot timpul in dormitor, sau in camera copilului, plus chiar daca aveti woki toki, oricum e mai comod cind e aproape! Nu credeti?
Chiar psihologii spun ca copiii, mai ales dupa 4 luni, au nevoie de spatiul propriu unde se afla jucariile lui.
Iar cind ne plictisim, manejul la noi mai are si rol de plasa, care nu permite Andreuscai sa cada, asa e linga mine, dar scap putin de tinut in brate :) Sigur nu pe mult timp :)

Cum se spune "si lupul satul si oaia intreaga"
In asa fel, manejul! Un lucru atât de inutil pentru alte mamici, pe mine personal m-a ajutat foarte mult ! :) Incercati si voi. Principalul este sa-gasiti locul corect!!!
Pupici tuturor.