sabato 1 agosto 2015

Pulpe de gaina in bere /Жареные куриные ножки в пиве/Piedini di pollo alla birra



  Ro
Ingrediente:
7-8 pulpe de gaina
1 sticla de bere
jum ceapa
1/4 ardei dulce
2 rosii
patrujel
sare dupa gust

Pregatirea

Prajim 10-15 min pulpele la foc mediu, apoi adugam berea , lasam sa se coaca la foc incet timp de 30 min, adaugam ceapa, ardeiul si rosiile, si mai lasam sa se coaca inca aproximativ 20 min. Cind e gata adaugam patrunjelul si punem capacul pentru inca 5 min.

Ru
Ингредиенты:

7-8 ножек    
1 бутылка пива
половина лука
 1/4 сладкого перца
2 помидора
петрушка
солить по вкусу

Приготовление
жарим   бедра на среднем огне в течение 10-15 минут, затем добавляем  пиво, готовим  в течение 30 минут на медленном огне , затем добавить лук, перец и помидоры,и оставляем на огне  около 20 минут. Когда готово  добавить петрушку и поставить крышку на  еще 5 минут.







 Pofta buna la toti !